Sabina Szépségszalon - Rádiofrekvencia RF4 Emotion, cellulitisz, peeling, nyirokmasszázs, ultrahang kezelés, radírozás sabina szépségszalon
english site sabina szépségszalon
sabina szépségszalon sabina szépségszalon sabina szépségszalon
  Rádiofrekvencia RF4 Emotion
Kövess minket:
sabina szépségszalon facebook oldal
Elektroporáció
LPG Alakformálás
masszázs
  masszázs

Multipolar RF™ technológia

A multipoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram több (3,5,6) elektróda között áramlik.
A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben.
A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér-és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását.

A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, így feszesedik a bőr, a kezelt területen.
A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható. A kezelés következtében kisimul és feszesedik a bőr, javul a keringés, fiatalosabbnak tűnik már az első kezelés után.

A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit kezelésben, a testformálásban, az öregedés ellen, a zsírbontásban és a bőrfeszesítésben. Az alkalmazott MultiPolar RF™ technológiának köszönhetően mind a bőrfeszesítő, mind pedig a cellulit csökkentő és zsírbontó hatás minden korábbi RF technikánál hatékonyabban érvényesül, mind a bőrfelszínen, mind pedig a mélyebb szöveti régiókban.


A Rádiofrekvencia RF 4 Emotion alkalmazható akár egy alkalommal is. Arcon, nyakon, dekoltázson, kézen pl.: egy speciális esemény előtt, gyönyörű feszességet biztosít a kezelt felületen, 3-5 napon keresztül. Gyors, tartós eredmény.

A hosszútávú eredmény érdekében ajánlott kezelési idő heti egy alkalom 5 hétig. Bármely kezelés természetesen személyre szabható.

A kezelés előtt ajánlott egy előzetes konzultáció, beszélgetés, a legjobb eredmény elérése érdekében.


 
Sabina Szépségszalon | Budapest, 1026 Pasaréti út 84/b | Tel.: +3620 9368 188